ДОСТАВКА - СРОК И ЦЕНА

Доставката се извършва с ЕКСПРЕСНА услуга на куриерска фирма ЕКОНТ и отнема 1-2 работни дни, с изключение на периодите на ПРОМОЦИИ, когато обемът на поръчки налага по-бавно обработване. Услугата включва опция ''Преглед и Тест''. Цената на доставката е до всяка точка на България и зависи дали е до офис на куриера или до адрес.

Ако сте избрали:

  • До офис на Еконт - доставката е 4.00лв от понеделник до събота
  • До адрес от понеделник до събота - доставката е 6.00лв
  • За поръчки над 60.00 лв - доставката е безплатна от понеделник до събота, до офис на Еконт
  • За доставки които не са посочени по-горе, моля да се свържете с нас на тел. 0898819171 или на email: marta1303@abv.bg

Поръчки, получени до 15:00 часа в работен ден (Понеделник-Петък) и до 12:00 часа в Събота, се обработват/изпращат в същия ден и се получават на следващия работен ден. Изключение правят някои населени места в България, в които Еконт не доставя всеки ден. Поръчки, получени след 15:00 часа в работен ден се обработват и изпращат на следващият работен ден. Поръчки, получени след 12:00 часа в Събота, както и поръчки, получени в Неделя се обработват и изпращат в Понеделник. Куриерска фирма Еконт не извършва доставка в Неделя и по време на Официални празници на Република България. Поръчки направени по време на почивните дни се обработват и изпращат в първия работен ден.

*В период на промоции и намаления, си запазва правото да променя условията по доставката, като не се задължава да информира клиентите предварително за това.