ВРЪЩАНЕ

Магазин за детски дрехи Магнетик ви дава възможност да върнете закупения от вас продукт в 14-дневен срок от получаването му и да получите обратно парите, които сте заплатили за него, при следните условия:

(Моля прочетете ги внимателно)

Продуктът трябва да бъде в оригиналния си вид, опаковка и качество.

Продуктът не трябва да е преминавал никаква обработка – пране, гладене, рязане и други действия, нарушаващи целостта му, както и не трябва да е премахнат етикета. Бельо и бански не се връщат, поради хигиенни съображения

Разходите за връщането на продукта са за ваша сметка.

Върнете артикула към нас на адрес: гр.София офис на Еконт кв.Младост 1"а" "Пътеките" /само за куриерска фирма Еконт/

Ако състоянието, в което ни връщате продукта, не отговаря на посочените условия, детски магазин Магнетик си запазва правото да ви го върне обратно, като разходите ще са за ваша сметка, а сумата, с която сте го закупили, става невъзвращаема.

Възстановяване на сумата за закупен продукт става на посочена от вас банкова сметка, в срок от 14 работни след приемане на пратката от наша страна и след като се уверим в нейната цялост.

ЗАМЯНА

Необходимо да направите нова поръчка в сайта /друг артикул или друг размер на артикула, който искате да заменим/ и да запишете в коментар към поръчката, че поръчаният артикул е за смяна.

Новата поръчка трябва да е на същата стойност или по висока.

След като направите поръчката, върнете артикула към нас на адрес: гр. София офис на Еконт кв.Младост 1 а "Пътеките" Еконт

Доставката и в двете посоки е за ваша сметка.

Стоката трябва да е в търговския вид, в които е получена. Смяната ще се извърши при условие, че върнатата стока е неизползвана, чиста, без странични миризми (като кремове, парфюми или цигарен дим). Бельо и бански не се сменят, поради хигиенни съображения! Прани артикули не се сменят!

Ако решите да върнете или замените даден продукт, моля първо да ни уведомите, като ни изпратите съобщение с номера на вашата поръчка и причината за смяна/връщане .

на е-мейл shopbgmagnetic@gmail.com или на телефон:0898819171

Благодарим Ви!